ponedeljek, 20. december 2010

Kaj je z ljudmi?

Pozdravljeni.

Se samo meni zdi, da spletni portali (še posebej razni forumi, 24ur.com in Youtube) postajajo zbirališča otrok in tudi malo večjih otrok, ki tu izražajo svojo nezrelost in kretenizem?
Ko si zaželim glasbe grem na Youtube in jo poslušam, zmoti me le to, da je večina komentarjev približno takih: Justin Bieber fans disliked this video, Justin Bieber is gay, Justin Bieber, Justin Bieber, Justin Bieber... Zakaj ne bi raje ljudje preprosto pustili, da vsak posluša kar želi, in ne da vsiljujejo svoje mnenje na tak način? Mislim, da ko gledam videospot, je Bieberjeva spolna usmerjenost zadnja stvar na svetu, ki bi me zanimala. Zakaj sploh mora prvi komentar pri videu leteti na Bieberja, četudi je iz čisto tretje zvrsti? Tako ljudje izražajo svojo nezrelost in idiotizem.
Ali pa drugi primer, ko na 24ur.com pišejo o ligi prvakov in mamini sinčki, ki so ravno iz plenice si ne morejo nič, da ne bi napisali Fuck Real, Barcelona FTW in podobne bedaste izjave, nato pa drugi napiše ravno obratno, tu pa se začne začaran krog. Preselite se v Butale in gnojite cerkev, da bo zrastla, ne pa novice in forume, kjer bi radi normalni ljudje spremljali dogajanje. Raje pojdite ven, ne pa da ste ves dan za računalnikom, predebeli in slabovidni od monitorja. V eni besedi: Get a life!

Hvala za pozornost in LP.

Ni komentarjev:

Objavite komentar